Nieuws

NIEUWS

11 Juni was het zover de halve triathlon van Geraardsbergen. Onder bijzondere warme omstandigheden mochten we om 11 uur starten. Doordat het water boven de 24 graden was mocht er niet met wetsuit gezwommen worden, wat voor mij een grro nadeel is. Na 1 uur en 10 min zwemmen kwam ik uit het water voor het fiets onderdeel. Over een mooi heuvelachtig parcour met 2x de muur van Geraardsbergen 90km gefietst. Het was inmiddels 30 graden en er moest nog een halve marathon gelopen worden. Dit gedaan met hardlopen van verzorgingspost naar verzorgingspost. Na 7 uur en 12 minuten de finish gehaald, moe maar voldaan. Wat was deze traithlon zwaar.

Begin van dit jaar ben ik soigneur geworden bij TdT Unibet Cycling Team. Dit team is actief als Continentale ploeg en heeft inmiddels mooie resultaten behaald. Ik ben dus regelmatig op pad met het wielrenteam in voornamelijk de Benelux.

Ik ben ambassadeur van de Dennis van der Zeijden foundation. Deze foundation helpt mensen met een fysieke beperking om te sporten. Hiervoor worden zeer mooie evenementen georganiseerd waar ik als sportmasseur graag mijn bijdrage aan lever.